Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Книга присвячена надзвичайно актуальній проблемі міжнародного права, яка стосується захисту соціальних інтересів націй та індивідуальних прав людей в умовах військової агресії. Автор вивчає вплив військової агресії на соціальну сферу та права громадян, аналізує роль міжнародного права у захисті людських соціальних прав та забезпеченні гуманітарного захисту під час конфліктів. 

У науковій роботі розглядаються ключові теоретичні та практичні проблеми забезпечення соціальної безпеки на міжнародному рівні. Здійснено теоретико-правову характеристику таких проблем на прикладі Афганістану, Сирії, Палестини, Молдови, Грузії, а також російсько-української війни. Автор аналізує відповідність міжнародних документів і конвенцій з універсальними принципами міжнародного права в контексті військових дій та їх впливу на соціальну стабільність та безпеку. 

Даний посібник призначений для вчених, практиків і студентів, які цікавляться проблемами міжнародного права та права соціального забезпечення.

Висловлюємо щиру вдячність Видавництву «Юрінком Інтер» за співпрацю та можливість поповнювати бібліотечний фонд сучасними актуальними виданнями. З книгою можна ознайомитися у бібліотеці та на сайті видавництва.