Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Підручник підготовлений на основі багаторічного досвіду викладання автором навчальної дисципліни у вищих навчальних закладах України. Його метою є не нав’язування читачеві власних оцінок державно-правових явищ, які мали місце впродовж багатовікової історії нашої країни, а спонукання його до творчого мислення, самостійних роздумів та суджень, власних оцінок тих чи інших історичних подій, явищ, інститутів держави і права. 

Не претендуючи на вичерпність викладу навчального матеріалу, а тим більше — на встановлення абсолютної істини, автор хотів би полегшити студентам, аспірантам, молодим викладачам вивчення та аналіз непростих сторінок державно-правового розвитку України на різних етапах її історії.

Висловлюємо щиру вдячність Видавництву «Юрінком Інтер» за співпрацю та можливість поповнювати бібліотечний фонд сучасними актуальними виданнями. З книгою можна ознайомитися у бібліотеці та на сайті видавництва.