Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Наукова бібліотека університету продовжує отримувати книжкові новинки в межах підписаного Меморандуму про партнерство та співпрацю між Харківським національним університетом та Видавництвом «Юрінком Інтер».

Цього разу бібліотечний фонд поповнився підручником: Луць В.В., Великанова М.М. Типові форми договорів: практичний посібник. Київ: Юрінком інтер, 2023. 628 с.

У науково-практичному виданні «Типові форми договорів» наведено окремі форми типових договорів, що застосовуються в енергетичній сфері, сфері надання комунальних послуг, при розпорядженні державним і комунальним майном та інших соціально значущих відносинах. Підбірка типових договорів здійснена відповідно до чинного законодавства станом на 1 вересня 2023 року. 

Книга розрахована на викладачів та студентів юридичних та економічних спеціальностей, практичних працівників, а також широкого кола підприємців та інших осіб, яких цікавить правове забезпечення їх діяльності.

З виданням можна ознайомитися у науковій бібліотеці та на сайті видавництва Пидбати книгу можна на сайті видавництва: https://jurkniga.ua/tipovi-formi-dogovoriv/