Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Конституція України, яка була ухвалена 28 червня 1996 року, стала основоположним актом нашої державності, гарантією прав і свобод кожного громадянина. Вона визначає наші основні цінності – свободу, справедливість і демократію. Сьогодні, більш ніж будь-коли, ми підтверджуємо свою готовність захищати ці цінності від зовнішньої агресії та внутрішніх викликів.

Наразі День Конституції має особливий сенс і символіку. Україна змушена стати ще сильнішою, об'єднаною і рішучою відстоювати свою територіальну цілісність і права своїх громадян. Разом ми стоїмо на захисті нашого суверенітету і незалежності, доводячи світу, що ми не лише віримо у свою майбутню європейську інтеграцію, а й готові боротися за неї.

Нехай День Конституції стане для нас уроком єднання, сили духу і невичерпної віри у наше майбутнє. Нехай він згуртує нас у боротьбі за права і свободи кожного українця, за мир та благополуччя нашої країни.

З Днем Конституції, народе України!