Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Наукова бібліотека університету продовжує отримувати книжкові новинки в межах підписаного Меморандуму про партнерство та співпрацю між Харківським національним університетом та Видавництвом «Юрінком Інтер».

Цього разу бібліотечний фонд поповнився підручником: Іванський А.Й. Фінансове право: підручник. Міжнар. гуманітар. ун-т, 2-ге вид., перероб. та доп. Київ: Юрінком інтер, 2022. 484 с.

У підручнику на основі кредитно-модульної системи висвітлюються питання правового регулювання фінансових відносин. Значна увага приділяється теоретичним аспектам фінансового права як науки, галузі та навчальної дисципліни. Основний акцент зроблено на питанні функціонування бюджетних, податкових, банківських і валютних правовідносин та правовідносин, які складаються у галузі фінансово-правової відповідальності та щодо цін та ціноутворення. Уся нормативна база наведена станом на початок 2022 року.

Підручник розрахований на студентів, аспірантів і викладачів юридичних та економічних факультетів, які за своїми науковими інтересами або професійною діяльністю цікавляться питаннями фінансового права. З виданням можна ознайомитися у науковій бібліотеці та на сайті видавництва