Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Між Харківським національним університетом внутрішніх справ та Видавництвом "Юрінком Інтер" підписано Меморандум про партнерство та співпрацю.

Мета Меморандуму – спрямування зусиль на ефективну співпрацю у напрямку розвитку юридичної освіти, популяризації книг, розвитку бібліотечного фонду ХНУВС.

У межах співробітництва університетська бібліотека вже отримала від видавництва «Юрінком Інтер» інформаційне видання:

Захист прав людини адміністративно-правовими засобами. Законодавство. Судова практика. Зразки документів / за заг. ред. С. В. Пєткова. Київ: Юрінком Інтер, 2024. 456 с.

У виданні висвітлено питання, що сприяють визначенню та обґрунтуванню доцільності внесення змін до чинного законодавства щодо вдосконалення адміністративно-правових засобів захисту прав людини.

Книга розрахована на студентів, практикуючих фахівців та науковців, а також буде корисною для широкого загалу правосвідомих громадян.

Ознайомитися з виданням можна у науковій бібліотеці, а також на сайті видавництва: https://yurincom.com/products/zahist-prav-lyudini-administrativno-pravovimi-zasobami-zakonodavstvo-sudova-praktika-zrazki-dokumentiv.