Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

23 травня у День героїв України фахівці наукової бібліотеки Харківського національного університету внутрішніх Олена Світлакова та Галина Снігур стали учасниками презентації книги мотиваторки, волонтерки Світлани Пенькової «Українські Колібрі», яка відбулась у Вінницкій обласній універсальній науковій бібліотеці імені Валентина Отамановського.

Світлана Пенькова присвятила книгу своєму чоловікові, який загинув під час виконання бойового завдання. Віктор Пеньковий був борттехніком однієї з авіаційних бригад Повітряних Сил.

Ідея написати книгу у авторки виникла майже одразу після того, як вона дізналась про загибель чоловіка. Світлана пройшла курс письменницької майстерності в рамках проєкту школи публіцистики «Голос війни», її ментором по написанню цієї книги став талановитий письменник Любко Дереш. Загалом, аби видання побачило світ, знадобилось 9 місяців.

Книга «Українські Колібрі» розповідає про історію родини, щирі емоції, події війни та життя.

Наукова бібліотека отримала в дарунок від авторки книгу з дарчим написом. Видання стане вагомою частиною бібліотечного фонду і обов'язково знайде свого читача.