Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Наукова бібліотека Харківського національного університету внутрішніх справ отримала в дарунок від професора кафедри криміналістики, судової експертології та домедичної підготовки, доктора юридичних наук, професора Юхна О. О. монографію «Особливості досудового розслідування щодо застосування примусових заходів медичного характеру», яка вийшла друком до 30-річчя університету.

Монографія буде корисною науковцям, викладачам, курсантам, студентам, ад’юнктам, аспірантам, працівникам правоохоронних органів та всім, хто цікавиться проблемними питаннями кримінального права і процесу, криміналістики, судової експертології, психіатрії та психології.

Туренко Д. В., Юхно О. О. Особливості досудового розслідування щодо застосування примусових заходів медичного характеру : монографія. / за наук. ред. д.ю.н., професора Юхна О.О. Харків : Факт, 2024. 223 с. (Серія «Бібліотека слідчого і детектива : проблеми кримінального процесу»).

Запрошуємо університетську спільноту ознайомитися з виданням.