Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

     

Наукова бібліотека університету отримала в дарунок від представників факультету № 3 –  заступника декана з навчально-методичної роботи Григорія Джагупова; професорки кафедри педагогіки та психології, доктора психологічних наук Наталі Мілорадової та доцентки кафедри педагогіки та психології, кандидатки психологічних наук Вікторії Доценко нові навчальні, довідкові та художні книги:

  1. Психологія емоцій та почуттів : підручник / О. М. Цільмак, Ю. І. Шмаленко, Н. Е. Мілорадова, С.О. Гарькавець та ін.; за заг. ред. О. М. Цільмак. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2024. – 420 с. – (Серія «Психотехнології»).

У підручнику представлено загальнотеоретичну характеристику різноманітних реакцій, емоційних станів і почуттів; розкрито психотехнології їхнього регулювання, коригування, внормування, безпечного й екологічного проживання.

Підручник адресований здобувачам вищої психологічної освіти, науково-педагогічним працівникам ЗВО, психологам, психотерапевтам та ін.

  1. Гарькавець С. О., Цільмак О. М. Юридична психологія в обличчях : довідник. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2023. – 82 с.

У довіднику представлені основні відомості про провідних закордонних і вітчизняних науковців, що займалися або продовжують займатися дослідженнями юридико-психологічних проблем правозастосовної діяльності, вирішують питання психологічного забезпечення у сфері юридичної діяльності. Довідник призначений для психологів, кримінологів, соціологів та інших фахівців, які вивчають та досліджують різні аспекти юридичної психології, а також для викладачів, аспірантів і здобувачів вищої освіти та всім тим, хто цікавиться питаннями юридико-психологічного характеру.

  1. Клюн Т. Дж. Дім у волошковому морі / Т. Дж. Клюн; пер. з англ. М. Побережника. – К. : Видавництво Букшеф, 2023. – 400 с.

"Дім у волошковому морі" Т. Дж. Клюна – це популярний художній твір у жанрі фентезі, твір магічної фантазії, який пропонує насичений світ, цікавих персонажів, загадки та таємниці, що зачаровують читачів. Книга рекомендована всім, хто бажає зануритися у світ чарівної літератури та доторкнутися до неймовірних таємниць. Ця книга залишить читача  з відчуттям незабутньої пригоди та глибокими думками про життя та природу людства.

Наукова бібліотека запрошує університетську спільноту ознайомитися з новинками.