Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Українцям доступна база Scopus – найбільшої база реферативних даних та цитування наукових журналів, книг, матеріалів конференцій, оглядів світових досліджень у галузі науки, технологій, медицини, соціальних наук, мистецтва та гуманітарних наук вкупі з інтелектуальними інструментами для їх відстеження, аналізу й візуалізації. Функція Researcher Discovery у Scopus дозволить українським науковцям знайти профілі авторів та установ для пошуку можливостей співробітництва і побудови дослідницьких колаборацій.

Також доступна провідна платформа рецензованої літератури для просування досліджень ScienceDirect, яка поєднує авторитетні повнотекстові наукові, технічні та медичні публікації з інтелектуальними, інтуїтивно зрозумілими функціями, щоб користувачі могли отримувати інформацію та працювати більш ефективно.

Безкоштовний доступ надається до менеджера посилань Mendeley, платформи електронного навчання Researcher Academy, Funding Institutional (допомагає знаходити гранти від 4,3 тис. державних і приватних фінансуючих організацій).

Компанія Elsevier прийняла рішення відмовитись від стягнення плати за публікацію статей у відкритому доступі, в авторському колективі яких є науковці з України. Така норма діє автоматично, без додаткового розгляду та запиту.

Детальніше: https://is.gd/tCZVpk