Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Напередодні відзначення Всесвітнього дня поезії для здобувачів вищої освіти Харківського національного університету внутрішніх справ науковою бібліотекою спільно з відділом соціально-гуманітарної роботи вишу було проведено зустріч з сучасною вінницькою поетесою і письменницею Ларисою Іванівною Сичко.

Лариса Іванівна народилася на Вінничині в с. Уяринці Тиврівського району. Закінчила Вінницький політехнічний інститут (1984), 35 років працювала інженером у Вінницькому проектному інституті.

Свій творчий шлях на професійному рівні розпочала відносно нещодавно, але за короткий час змогла стати відомою своїми творами. Вона є авторкою 2-х книг: оповідань «Невигадані історії мого дитинства» (2016) та художньо-історичної повісті «В'яр» в двух частинах (2018; 2022). Друкується в альманахах, журналах та періодиці, лауреатка багатьох літературних конкурсів та фестивалів, член Національної спілки письменників України з 2019 року.

На зустрічі курсанти мали можливість спитати гостю про її погляди на актуальні питання розвитку України і не лише у мистецькій і культурній площині. За допомогою продемонстрованих слайдів – ілюстрацій до своїх творів – авторка зробила своєрідний «буктрейлер» по своїх творах. Прозвучали і декілька поезій з її нової збірки, яка зараз готується до друку.

Щиро вдячні Ларисі Іванівні за цікаву, змістовну зустріч, яка пройшла у дружній та теплій атмосфері.

Наукова бібліотека отримала в дарунок від авторки її книги. Запрошуємо всіх бажаючих ознайомитися з творами Лариси Сичко.