Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Начальниця відділу інформаційно-електронних ресурсів та сервісів наукової бібліотеки Надія Оністрат взяла участь у вебінарі «I'm a Member, Now What?! – Integrating with ORCID», організований ДНТБ України у рамках співпраці Міністерства освіти і науки України та міжнародної організації ORCID.

Серія вебінарів «Я учасник, що тепер?!» орієнтована на нових членів організації та має на меті допомогти отримати підтримку в процесі інтеграції.

Під час заходу присутні ознайомилися з основами інтеграції з ORCID. Представники організації поділилися найкращими практиками, розповіли про сертифікованих постачальників послуг і простоту інтеграції з ними, а також було обговорено різні типи інтеграції. Наприкінці заходу всі охочі мали змогу отримати відповіді на свої запитання з теми.

Здобуті знання стануть в нагоді для здійснення інтеграції електронних ресурсів університету: репозитарію ХНУВС, наукових журналів, що розміщені на платформі OJS з системою ORCID, що забезпечить видимість та відкритість результатів наукових досліджень науковців університету.