Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Репозитарій (http://dspace.univd.edu.ua/xmlui/) – один з найпопулярніших університетських інформаційних ресурсів. Через нього забезпечується доступ до повних текстів монографій, підручників, навчальних посібників, наукових статей, тез доповідей представників ХНУВС, інші матеріали, які допомагають у освітньому процесі та дослідницькій діяльності.

Репозитарій ХНУВС також сприяє просуванню результатів наукових досліджень університету до міжнародного наукового простору.

Наразі він містить біля 12 тис. файлів. За поточний рік до нього зафіксовано 300401 пошукове звернення. Серед тем найбільше переглядів займає «Національна поліція», «Кримінальний процес», «Криміналістика», «Фінансове право».

Наукова бібліотека запрошує науковців, викладачів, здобувачів вищої освіти долучатись до розміщення своїх праць у відкритому доступі в KhNUIAIR, забезпечуючи  у такий спосіб зберігання та наявність постійного гіперпосилання на свої твори.