Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Науковцям, викладачам, здобувачам освіти ХНУВС надано безкоштовний доступ до більше ніж 154 тис. наукових журналів і книг від 200 видавців із усього світу, які доступні на міжнародній платформі Research4Life (https://portal.research4life.org/).
У рамках проекту доступні повнотекстові електронні ресурси таких великих видавництв наукової літератури як: Elsevier, Springer Nature, John Wiley & Sons, Taylor & Francis, Emerald, Sage Publications, Oxford University Press, Cambridge University Press, IOP Publishing та ін.
Матеріали Research4Life згруповані в наступні колекції:
• ARDI – портал містить науково-технічну інформацію.
• GOALI – спеціалізована бібліотека в сфері права та суспільних наук, включаючи політичні науки, економіку, філософію, історію та ін.
• OARE – портал представляє інформаційні ресурси з навколишнього середовища, включаючи екологію, географію, енергетику та ін.
• Hinari – цифрова колекція літератури з біомедицини та охорони здоров’я.
• AGORA – цифрова колекція матеріалів в області сільського господарства.
Доступ триватиме до кінця 2022 року.
Логін та пароль для віддаленого доступу до ресурсів Research4Life направлено на пошту факультетів, СФ та КЛК. Також для отримання інституційного логіну та паролю для входу можна звернутись до наукової бібліотеки (Олена Музика).