Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Попри всі складнощі та виклики воєнних часів, вчені Харківського національного університету внутрішніх справ продовжують свою науково-дослідну діяльність і мають певні публікаційні здобутки. Вийшла друком монографія «Актуальні проблеми адміністративно-правового регулювання діяльності Національної поліції України» (Гусаров С. М., Салманова О. Ю., Комзюк А. Т., Музичук О. М., Казанчук І. Д. / Міністерство внутрішніх справ України ; Харківський національний університет внутрішніх справ. – Харків : Факт, 2022. – 452 с.)

Видання стало результатом плідної праці колективу авторів – завідувачки кафедри адміністративного права та процесу факультету № 1  докторки юридичних наук, професорки Олени Салманової, професора кафедри доктора юридичних наук, професора Сергія Гусарова, професора кафедри доктора юридичних наук, професора Анатолія Комзюка, декана факультету № 1 доктора юридичних наук, професора Олександра Музичука та доцентки кафедри кандидатки юридичних наук, доцентки Ірини Казанчук.

Монографію присвячено актуальним проблемам адміністративно-правового регулювання структури, статусу та служби в Національній поліції України, розробки та видання правових актів управління, застосування примусу та здійснення адміністративних процедур в діяльності Національної поліції України, а також контролю за її діяльністю.

Монографічне видання призначається для науковців, викладачів, ад’юнктів, аспірантів закладів вищої освіти юридичного профілю, працівників правоохоронних органів, і всіх, хто цікавиться питаннями адміністративно-правового регулювання діяльності Національної поліції України. Матеріали монографії також стануть у нагоді для використання в освітньому процесі у ХНУВС та інших ЗВО України. 

Електронний (повнотекстовий) варіант монографії розміщено в репозитарії університету: http://dspace.univd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/11529