Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Завідувач кафедри кібербезпеки та DATA-технологій факультету № 6 кандидат технічних наук, доцент Юрій Гнусов та професор цієї ж кафедри кандидат технічних наук, доцент Володимир Струков презентували науковій бібліотеці університету ХНУВС навчальний посібник «Інформаційні технології у правоохоронній діяльності. Частина 1: Високотехнологічні тренди у правоохоронній сфері зарубіжних країн» за загальною редакцією Володимира Струкова.

У навчальному посібнику подається огляд стану розвитку і перспективи сучасних високих технологій, що рухають Четверту промислову революцію, їх вплив на всі сфери життєдіяльності світлого суспільства у короткостроковій перспективі. Розглянуто основні напрями використання досягнень високих технологій організованими злочинами угрупуваннями, які несуть найбільші загрози людству, а також правоохоронними органами розвинених країн у протидії організованій злочинності і тероризму.

Посібник призначений для магістрів спеціальностей «Право» і «Правоохоронна діяльність» вищих навчальних закладів системи МВС, а також для науковців і фахівців у правоохоронній сфері, в галузях штучного інтелекту та обробки Великих Даних.