Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Наукова бібліотека Харківського національного університету внутрішніх справ отримала в дарунок нові видання від кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування факультету № 3 та від доцента цієї ж кафедри Вадима Селюкова.

Серед подарованих видань – програма, тези доповідей учасників двох науково-практичних конференцій «Особливості організації кінологічної діяльності правоохоронних органів в Україні» та монографія Вадима Селюкова «Адміністративно-правові засади кінологічного забезпечення правоохоронної діяльності в Україні».

Монографія є комплексним дослідженням сутності та особливостей адміністративно-правових засад кінологічного забезпечення правоохоронної діяльності в Україні, а також шляхів її удосконалення. У роботі проаналізовано методологічні засади кінологічного забезпечення правоохоронної діяльності, надано загальну характеристику суб’єктів кінологічної діяльності, що відносяться до правоохоронних органів. Окрема увага в роботі приділена аналізу сутності форм та методів використання службових собак з метою вирішення службових завдань, розкриттю особливостей організаційних засад кінологічного забезпечення. У монографії сформульовано конкретні пропозиції щодо удосконалення адміністративно-правового регулювання у сфері кінологічного забезпечення правоохоронної діяльності в Україні.

Подаровані видання будуть корисними викладачам, ад’юнктам, аспірантам, докторантам закладів вищої освіти юридичного профілю, працівникам правоохоронних органів, а також всім, хто цікавиться проблемами функціонування та розвитку кінологічного забезпечення правоохоронної діяльності в Україні.