Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

День боротьби зі СНІДом увперше було відзначено 1 грудня 1988 року за ініціативи Всесвітньої організації охорони здоров’я після того, як на зустрічі міністрів охорони здоров’я всіх країн прозвучав заклик до соціальної терпимості та розширення обміну інформацією щодо ВІЛ/СНІД. З того часу Всесвітній день боротьби зі СНІДом відзначається щорічно.

До цієї дати наукова бібліотека Харківського національного університету внутрішніх справ підготувала тематичну виставку «СНІД – знати, щоб жити». Мета виставки – звернути увагу курсантів і студентів до вирішення проблеми епідемії, толерантного ставлення до ВІЛ-інфікованих, поглиблення знань про способи передачі та профілактики захворювання, пропагування здорового способу життя. Також на виставці представлені матеріали щодо запобігання інфікування соціально-небезпечними хворобами під час виконання службових обов’язків працівниками поліції.