Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Фонд наукової бібліотеки Харківського національного університету внутрішніх справ поповнився новою монографією «Шляхом зростання та пошуку» (до 25-річчя факультету № 6 ХНУВС). Монографія подарована бібліотеці авторами – пані деканом факультету № 6 Оксаною Брусаковою та завідувачем кафедри соціально-гуманітарних дисциплін цього ж факультету професором Володимиром Греченком. Історично-дослідницька монографія видана за загальною редакцією ректора університету доктора юридичних наук, професора, члена-кореспондента НАПрН України, генерала поліції третього рангу Валерія Сокуренка.

Монографію присвячено дослідженню історії виникнення та розвитку факультету № 6 (права і підприємництва) Харківського національного університету внутрішніх справ. Розглядаються питання про становлення системи підготовки фахівців різних спеціальностей, починаючи з 1996 року і по сьогоднішній день. У дослідженні акумульовано значний досвід роботи деканату, кафедр факультету протягом тривалого історичного періоду.

Монографію написано на основі документальних матеріалів: інформації з університетської газети «Служимо Закону», сайту університету, спогадів кількох керівників факультету, довідок кафедр. У книзі багато цікавих світлин, які наочно ілюструють різні аспекти діяльності факультету. Видання розраховане на викладачів і науковців, ветеранів міліції та університету, його випускників, курсантів і студентів, краєзнавців – усіх, хто цікавиться історією підготовки кадрів для правоохоронних органів.

Запрошуємо університетську спільноту ознайомитися з виданням!