Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Нещодавно наукова бібліотека університету отримала в дарунок від кафедри кримінального процесу та організації досудового слідства факультету № 1 під керівництвом кандидата юридичних наук, доцента Віталія Романюка та кафедри криміналістики, судової експертології та домедичної підготовки факультету № 1 під керівництвом  кандидата юридичних наук, капітана поліції Василя Кікінчука «Актуальні проблеми кримінального процесу та криміналістики» тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції (м. Харків, 29 жовтня 2021 р.).

Збірник містить результати досліджень провідних вчених у галузі кримінального процесу, криміналістики та судової експертизи, а також практичних працівників вітчизняних і закордонних правоохоронних органів та експертних установ, що стосуються теоретичних питань кримінального процесу на сучасному етапі розвитку правової системи, актуальних проблем досудового розслідування, проблем криміналістичного забезпечення розслідування злочинів, а також сучасних тенденцій розвитку судової експертизи.

Наукова бібліотека запрошує університетську спільноту ознайомитися з виданням.