Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

До Дня визволення України від нацистських загарбників наукова бібліотека Харківського національного університету внутрішніх справ підготувала розгорнуту книжково-ілюстративну експозицію «Дорогами мужності і слави».

Щорічно 28 жовтня в Україні відзначається День визволення України від фашистських загарбників, вшанування героїчного подвигу і жертовності українського народу у Другій світовій війні.

Цього дня традиційно вшановують пам’ять воїнів, які загинули в боях за визволення України та населення, яке постраждало від дій фашистських окупантів.

Саме на території України в 1941–1945 роках відбулися ключові битви за визволення Європи від фашизму.

Ми пам’ятаємо усіх героїв, чия боротьба, самовіддана праця і героїзм сприяли звільненню України від нацистів. У серці кожного з нас жива пам'ять про неоціненний внесок українців у спільну перемогу в цій жахливій війні.

Наукова бібліотека  ХНУВС запрошує всіх бажаючих ознайомитися з  розгорнутою книжково-ілюстративною експозицією, що присвячена подіям визволення України.