Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

До Міжнародного Дня створення  Організації  Об’єднаних Націй – 24 жовтня традиційно проводяться різноманітні заходи: міжнародні концерти, інтерактивні телемости між країнами, зустрічі, дискусії та виставки, присвячені цілям Організації, її досягненням. Наукова бібліотека Харківського національного університету внутрішніх справ презентує  університетській спільноті книжково-ілюстративну експозицію «Організація Об’єднаних Націй (ООН) – живе втілення надії».  

Організація Об’єднаних Націй живе в серці й свідомості кожного громадянина як організація, здатна покласти край насильству, посилити заходи боротьби з  пандемією COVID-19, яка спричинила хаос у кожній країні і в кожній економіці, сприяти розвитку і забезпечити гендерну рівність; захистити права людини і подолати масштаби бідності й голоду, зупинити беззаконня в кіберпросторі. Працюючи на повну силу, Організація Об’єднаних Націй сприяє здійсненню цих високих сподівань людства. За словами Генерального секретаря, у будь-якому куточку світу Організація Об’єднаних Націй є живим втіленням надії.

Бібліотека запрошує всіх бажаючих ознайомитися  з книжково-ілюстративною експозицією.