Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

До Дня захисників і захисниць України — державного свята України, що відзначається 14 жовтня водночас зі святами Покрови Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва, наукова бібліотека університету презентує розгорнуту книжково-ілюстративну експозицію «Україна від козацьких часів до сьогодення».

З давніх-давен Богородиця є покровителькою українського козацтва й усіх українських збройних формувань. Наукова бібліотека університету надає можливість університетській спільноті доторкнутися до подій того часу та оцінити внесок козацтва в становлення та розвиток нашої держави. Козацька слава перегукується із сучасністю, й окремі розділи експозиції  присвячено сучасним захисникам та захисницям нашої Батьківщини – українським героям та героїням, тим, хто захищає нас, Україну та її територіальну цілісність. 14 жовтня ми всі вшановуємо мужність і героїзм цих людей і дякуємо за мирне небо над головою.

Бібліотека університету запрошує університетську спільноту відвідати експозицію.