Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

До фонду університетської бібліотеки надійшов сучасний навчальний посібник «Адміністративно-юрисдикційна діяльність Національної поліції України» за загальною редакцією завідувачки кафедри поліцейської діяльності та публічного адміністрування ХНУВС, докторки юридичних наук, професорки Ольги Безпалової.

Адміністративно-юрисдикційна діяльність Національної поліції України : навч. посіб. / за заг. ред. О. І. Безпалової ; [О. В. Джафарова, С. О. Шатрава, К. Л. Бугайчук та ін.; передм. О. І. Безпалової] ; МВС України, Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2021. – 468 с.

У навчальному посібнику висвітлено основні положення законодавства України, що регулює адміністративно-юрисдикційну діяльність Національної поліції України.

Навчальний посібник буде корисним курсантам, слухачам магістратури та ад’юнктури, аспірантам, докторантам, викладачам закладів вищої освіти із специфічними умовами навчання, в яких здійснюється підготовка кадрів для Міністерства внутрішніх справ України і Національної поліції, працівникам органів і підрозділів Національної поліції.

Бібліотека запрошує університетську спільноту ознайомитися з новим навчальним виданням, що стане основним у забезпеченні навчальної дисципліни «Адміністративно-юрисдикційна діяльність Національної поліції України».