Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Заступник декана факультету № 1 з навчально-методичної роботи кандидат юридичних наук, доцент Владислав Невядовський подарував науковій бібліотеці університету свою монографію: Невядовський В. О. Адміністративно-правові засади здійснення контролю за якістю вищої освіти в Україні : монографія. Харків : Факт, 2020. 368 с.  

Монографія присвячена визначенню поняття та особливості вищої освіти як об’єкту контролю; з’ясовано сутність та зміст контролю як способу забезпечення законності в діяльності закладів вищої освіти; окреслено систему принципів контролю за якістю вищої освіти в Україні; охарактеризовано правові засади контролю за якістю вищої освіти в Україні та встановлено місце серед них адміністративно-правового регулювання; узагальнено завдання та функції контролю за якістю вищої освіти в Україні; встановлено предмет та межі контролю за якістю вищої освіти в Україні; систематизовано адміністративні форми та методи контролю за якістю вищої освіти в Україні, з’ясовано шляхи удосконалення організаційних засад здійснення контролю за якістю вищої освіти в Україні.

Монографія стане в нагоді науковим, науково-педагогічним і практичним працівникам освітньої сфери, а також студентам, аспірантам і докторантам закладів вищої освіти.

Бібліотека запрошує університетську спільноту ознайомитися з виданням.