Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Репозитарій Харківського національного університету внутрішніх справ поповнився новітнім навчальним виданням «Безпека життєдіяльності та охорона праці» за загальною редакцією доктора юридичних наук, професора, члена-кореспондента НАПрН України Валерія Сокуренка, ректора ХНУВС. Значний вклад в розробку підручника внесли автори–співробітники кафедри правового забезпечення господарської діяльності факультету № 6, яку очолює завідувач кафедри, доктор юридичних наук, професор Ольга Гетманець.

У підручнику визначено теоретичні основи безпеки життєдіяльності та охорони праці, розкрито зміст основних понять і проаналізовано сучасне національне законодавство та міжнародні нормативно-правові акти з організації безпеки життєдіяльності та охорони праці. Підручник поділяється на дві частини, що складаються з одинадцяти тем, у яких досліджено такі види національної безпеки, як громадська безпека, соціально-демографічна, інформаційна, кібербезпека, економічна, екологічна та воєнна безпека. Підручник призначено для курсантів, студентів ЗВО системи МВС України і для всіх, хто цікавиться питаннями організації безпеки життєдіяльності та охорони праці в Україні.

Безпека життєдіяльності та охорона праці : підручник / [В. В. Сокуренко, О. М. Бандурка, С. М. Бортник та ін. ]; за заг. ред. В. В. Сокуренка ; Харків. нац. ун-т внутр. справ. – Харків : ХНУВС, 2021. – 308 с. – ISBN 978-966-610-248-8.

Ознайомитися з новим виданням можна перейшовши за посиланням http://surl.li/agcjs