Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

До Міжнародного дня дарування книг бібліотека отримала унікальне видання - колективну монограіфю «Конструювання та організація злочинності в Європі» (Constructing and organising crime in Europe. (2019) Petrus C. van Duyne, Alexey Serdyuk, Georgios A. Antonopoulos, Jackie H. Harvey, Klaus von Lampe (eds.) Eleven International Publishing, Kharkiv National University of Internal Affairs, The Hague (NETH), 450 р.). Монографію було опубліковано ХНУВС спільно з видавництвом Eleven International Publishing у Нідерландах.

Такий дарунок бібліотеці зробив заступник завідувача НДЛ з проблем протидії злочинності Олексій Сердюк, який є співавтором та редактором цієї монографії.

Монографія є частиною низки видань, які вже 20 років щорічно публікуються за результатами Колоквіуму з транскордонної злочинності (The Cross-border Crime Colloquium). Кожного року захід відбувається у новому університеті Європи, у 2018 році він пройшов у Харківському національному університеті внутрішніх справ.

Партнерами ХНУВС у підготовці монографії до друку виступили Університет Утрехту (Нідерланди), Університет Північної Умбрії в Нью-Каслі та Бізнес Школа Нью-Каслу (Великобританія), Університет Тісайд (Великобританія), Джон-Джей Коледж Кримінальної Юстиції у Нью-Йорку (США).

Проведення такого міжнародного заходу та здійснення спільної публікації за його результатами у закордонному видавництві є поки що унікальним досвідом для вітчизняної науки та сприятиме інтеграції українських дослідників у Європейський та світовий науковий простір.

З виданням можна ознайомитись у репозиторії ХНУВС за посиланням: http://dspace.univd.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5795