Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

До Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку наукова бібліотека університету отримала в дарунок від голови Школи наукового лідерства Віталія Найди методичні рекомендації «Організація наукової, творчої, міжнародної та громадської роботи у закладах вищої освіти» (із досвіду діяльності учасників Школи наукового лідерства факультету № 1 Харківського національного університету внутрішніх справ).

До написання, дизайну та графічного оформлення методичних рекомендацій долучилися курсанти-учасники Школи. Видання є унікальним в українській вищій освіті, адже у ньому наводяться поради щодо написання та оформлення есе, тез доповідей, наукових робіт, соціальних проєктів, заявок на міжнародні програми обміну, окреслюються умови проведення конкурсів, програм, надаються рекомендації та зразки робіт за всіма перерахованими напрямами.

Видання буде цікавим усім здобувачам вищої освіти, які прагнуть реалізувати особистий потенціал у сфері неформальної освіти, взяти участь у міжнародних програмах, реалізувати власні соціальні проєкти.

Наукова бібліотека запрошує університетську спільноту ознайомитися з новим виданням.