Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід


Відбувся семінар-практикум з питань впровадження та використання Універсальної десяткової класифікації (УДК), який організувала та провела на платформі Zoom бібліотека ХНУВС для фахівців з аналітико-синтетичного опрацювання документів бібліотек ЗВО МВС. У заході взяли участь представники бібліотек Львівського державного університету внутрішніх справ, Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ, Одеського державного університету внутрішніх справ, Донецького державного університету внутрішніх справ, Луганського державного університету внутрішніх справ, Сумської філії та КЛК ХНУВС.
Модератором заходу виступила заступник директора бібліотеки Олена Світлакова.
Доповідь-презентацію по впровадженню Універсальної десяткової класифікації в практику роботи бібліотеки ХНУВС представила провідний бібліотекар інформаційно-бібліографічного відділу бібліотеки Світлана Головаш.
Практичну частину семінару – розбір складних випадків систематизації з прикладами побудови класифікаційних індексів – провела провідний фахівець, систематизатор – Ольга Лиско.
Підсумовуючи роботу семінару-практикуму, слід відмітити його практичну спрямованість до потреб бібліотек, де кожен з учасників мав можливість взяти участь в обговорені, поспілкуватися з колегами, отримати фахові поради спеціалістів.