Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

До фонду університетської бібліотеки надійшов сучасний підручник «Історія держави і права зарубіжних країн» за загальною редакцією доктора юридичних наук, професора Олександра Бандурки. Видання присвячено 30-річчю незалежності України.
Підручник підготовлено кафедрою теорії та історії держави і права факультету № 1 (Історія держави і права зарубіжних країн: підручник / О. М. Бандурка, О. М. Головко, І. А. Логвиненко та ін.; за заг. ред. д-ра юрид. наук, проф. О. М. Бандурки; вступ. слово О. М. Бандурки. - 2-ге вид., допов. та змін. - Харків: ХНУВС, 2021. - 596 с.)
Автори, враховуючи новітні здобутки як вітчизняних, так і зарубіжних науковців, зосередили увагу на тих подіях та фактах державно-правової історії, які чинили визначальний вплив на загальний розвиток інститутів держави і права. Також у підручнику розглянуто державо та правотворення тих країн, які тією чи іншою мірою у різні епохи й періоди, значно вплинули на розвиток людської цивілізації, зокрема, на становлення та розвиток державно-правових інститутів інших країн. У підручнику містяться теми, де розкриваються особливості історії держави і права зарубіжних країн у різні періоди їх виникнення, становлення та функціонування.
Бібліотека запрошує університетську спільноту ознайомитися з новим підручником, що стане основним у забезпеченні навчальної дисципліни «Історія держави і права зарубіжних країн».