Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Фахівчині наукової бібліотеки розпочали традиційні заняття з першокурсниками. Здобувачі вищої освіти знайомляться з послугами і сервісами університетської бібліотеки, правилами користування інформаційними ресурсами (традиційними і електронними), наявними базами даних, правилами оформлення списків використаних джерел, цитування тощо. Окремо розглядається питання академічної доброчесності. Першокурсникам пояснюються її основні принципи і привила, а також їх знайомлять з сервісами перевірки на плагіат.

Першокурсникам також презентується бібліотечний портал – як єдина точка доступу до головних інформаційних ресурсів бібліотеки: електронного каталогу, електронної бібліотеки, бази «НММ», репозиторію ХНУВС, «Патріотичної бібліотеки» тощо. Цього року здобувачам було презентовано «Віртуальний навігатор по електронним навчальним та науковим ресурсам бібліотеки», завдяки якому вони мають швидко і самостійно освоїти їх пошук та користування.