Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Тиждень відкритого доступу — це неоціненна можливість поєднати глобальний імпульс до відкритого обміну знаннями з просуванням політичних змін і подоланням соціальних проблем, які впливають на кожного з нас. Подія відзначається багатьма людьми, інституціями й організаціями в усьому світі. 

Наукова бібліотека ХНУВС підтримує та долучається до Міжнародного тижня відкритого доступу і пропонує університетській спільноті такі заходи:

  • індивідуальні консультації з питань використання електронних ресурсів відкритого доступу, ведення та редагування профілю вченого у системі GoogleSchoolar та ідентифікаторі ORCID. Збільшемо показники впливовості автора разом!
  • навчання щодо роботи з БД Research4Life та ScienceDirect..Доступ на головній сторінці бібліотечного сайту (https://lib.univd.edu.ua/).
  • розміщення електронних видань в репозитарій ХНУВС (http://dspace.univd.edu.ua/xmlui/ ). Розмістимо нові цікаві роботи!
  • зворотній зв'язок через електронну поштову скриньку [email protected]. Все, що вас цікавить з приводу відкритого доступу, наукометричних баз даних, профілів науковців задавайте питання, ми з радістю відповімо на них!
  • Долучайтесь до жвавого обговорення проблем відкритого доступу у соціальних мережах. Зареєструйтесь на сторінці Міжнародного тижня відкритого доступу; приєднуйтесь до спільноти OpenAccessUkraine, щоб обмінюватися думками та ділитися кращими практиками; діліться своїми активностями на Facebook в групі @OpenAccessweekinUkraine з хештегами #OAweek #OAweekUA.