Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Напередодні нового навчального року наукова бібліотека Харківського національного університету внутрішніх справ отримала в дарунок навчальний посібник від авторів: декана факультету № 6 доктора юридичних наук, доцентки Оксани Брусакової, завідувача кафедри соціально-гуманітарних дисциплін факультету № 6 доктора історичних наук, професора Володимира Греченка, завідувачки підготовчого відділення факультету № 6 кандидатки історичних наук, доцентки Оксани Малютіної.

Брусакова О.В., Греченко В.А., Малютіна О.К. Історія України: навчальний посібник. Суми : Університетська книга, 2023. 386 с.

Навчальний посібник висвітлює основні питання історії України відповідно до вимог Програми зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання з історії України, здобутих на основі повної загальної середньої освіти. Розкриває питання, починаючи від появи та розселення людей на території України і закінчуючи подіями 2022-2023 рр.

У виданні наведені узагальнення до кожної теми, цікаві факти, тлумачення історичних термінів, біографічні відомості про видатних діячів, історико-культурні пам'ятки з ілюстраціями. Висвітлення історичних подій зроблено з урахуванням сучасних методологічних позицій.

Посібник стане в нагоді здобувачам вищої освіти, науковцям, викладачам, широкому колу читачів, усім хто цікавиться історією України.