Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

23 квітня – Міжнародний день книги і авторського права. Це свято присвячене книзі джерелу знань, натхнення та незабутніх емоцій, які ми отримуємо, читаючи їх. Книги мають силу змінювати наше світосприйняття, розширювати межі нашого розуміння та спонукають до роздумів.

Авторське право, в свою чергу, є невід'ємною складовою прав людини на свободу творчості та культурну спадщину. Воно захищає права авторів та сприяє творчому розвитку суспільства.

Тож читайте книги, відкривайте для себе нові світи та залишайтеся незалежними мислителями. Шануйте всіх авторів та видавців, які допомагають нам зануритися в світ літератури та розвиватися як особистості. І давайте памятати  про важливість захисту авторських прав, яке забезпечує створення нових творів та їх поширення.

Наукова бібліотека ХНУВС пропонує переглянути віртуальну виставку творів-номінантів Всеукраїнського рейтингу «Книжка року-2022», який заснований 1990 року і щороку визначає найкращі книжки, видані українськими видавцями самостійно або у співпраці з іноземними партнерами.