Loading...
ЛогоНаукова бібліотека
[email protected](057)7398166Харків, просп. Льва Ландау, 27ПН-ЧТ: з 8:00 до 18:00, ПТ: з 8:00 до 17:00, СБ: з 8:30 до 16:00
Вхід

Вже 365 днів український народ демонструє світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом. Українці вистояли й довели свою спроможність перемагати російську військову агресію. 

У лютому 2022 року чимало політиків на Заході були переконані, що ми не вистоїмо проти цієї навали. Але за рік великої війни Збройні сили України захистили Київ, вигнали окупантів з півночі України, провели успішні Харківську та Херсонську наступальні операції.

Ми боротимемося, доки не звільнимо від окупанта останній сантиметр української землі. Тож наше суспільство має й надалі залишатися консолідованим для перемоги над агресором і розбудови демократичної правової держави в сім’ї європейських народів.

До роковин агресії РФ проти України наукова бібліотека ХНУВС підготувала віртуальну виставку «Неоголошена війна» за власними фондовими ресурсами та ресурсами Інтернет.